ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο: Τροχαίο με λεωφορείο στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsit.gr, συναγερμός σήμανε την Δευτέρας στα Λιόσια για τροχαίο με εμπλοκή αστικού λεωφορείου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το τροχαίο στα Λιόσια σημειώθηκε στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου πλησίον της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών στη Ζωφριά, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ έπεσε σε κολώνα.

Λιόσια: Λεωφορείο του ΟΑΣΑ έπεσε σε κολώνα – Έξι τραυματίες

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, στην προσπάθειά του να αποφύγει άλλο τροχαίο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην κολώνα.

Έξι άτομα έχουν τραυματιστεί

Όπως καταγράφεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr, η μπροστινή όψη του λεωφορείου έγινε σμπαράλια από την σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο.

«Προσπάθησα με κάθε τρόπο να συγκρατήσω ό,τι μπορώ», δήλωσε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου.

Ερωτηθείς για το αν η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ο ίδιος απάντησε «φανταστείτε ένα βαρύ όχημα να πέφτει πάνω σε μία κολώνα.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button