ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στον Ολυμπιακό: Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Ρούσσος

Θλίψη στον Ολυμπιακό, καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πειραιώς ο επί χρόνια φροντιστής της ομάδας βόλεϊ, Βαγγέλης Ρούσσος

Ο Βαγγέλης Ρούσσος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πειραιώς σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στον Ολυμπιακό. Ο Ρούσσος ήταν επί πολλά χρόνια φροντιστής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενώ και ο γιος του δουλεύει στο Καραϊσκάκη πάνω από 10 χρόνια.

Ο επί χρόνια φροντιστής στην ομάδα βόλεϊ, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League, επέστρεφε με το μηχανάκι στο σπίτι του από το Καραϊσκάκη, μαζί με τη γυναίκα του, όταν συγκρούστηκε με νταλίκα στην Πειραιώς στο ύψος της Shell. Ο Βαγγέλης Ρούσσος έχασε τη ζωή του, ενώ και η σύζυγός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Όλου του κόσμου οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν τα συναισθήματά μας για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Ρούσσου. Του καλοκάγαθου γίγαντα και επί σειρά ετών ακούραστου εργάτη του Ολυμπιακού μας. Που όσο τον αγάπησε, τόσο αγαπήθηκε. Με ανείπωτη θλίψη και βυθισμένοι στο πένθος, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του Βαγγέλη μας και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Βαρύ πένθος για την Ιωάννα Λίλη – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Όλα όσα έγραψε η Ιωάννα Λίλη στο Instagram. Δύσκολες στιγμές βιώνει η Ιωάννα Λίλη. Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή.

«Μεγ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2022. Η απώλεια του πατέρα, είναι εντελώς μοναδική για τον καθένα, ξεχωριστή. Για άλλους είναι πιο γρήγορη, από αυτό που νόμιζαν ότι έπρεπε.. Για εμένα νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ…….. περίεργα τα συναισθήματα. Δεν θα είμαι πλέον το παιδί του μπαμπά; ή η <Γιαννούλα> όπως με φώναζες; Θα σταματήσω να είμαι η μικρή; Ξέρω ταλαιπωρήθηκες πολύ,25 χρόνια είναι αυτά, με χειρουργεία, νοσοκομεία, γιατρούς, κέντρα αποκατάστασης, αγωγές και σε όλα αυτά, η μαμά δίπλα σου, λίγο πρiν κλείσετε τα 53 χρόνια μαζί…. άντεξε τα πάντα.

Αυτό που ίσως με ανακουφίζει λίγο, είναι τα λόγια του Πατήρ-Φώτιου- Τυχεροί, όλοι εκείνοι που φεύγουν στα Ουράνια Μεγ. Παρασκευή- Μεγ. Σάββατο- με την Ανάσταση του Κυρίου, απευθείας στην αγκαλιά του Παντοδύναμου. Και προς Θεού, μην παρεξηγηθούμε, δεν λέω ότι όλα είναι ωραία .Η στεναχώρια είναι εδώ, κανονικά στην θέση της.

Αναμνήσεις που δεν καλείς ….. χωρίς λόγο, έτσι απλά επειδή έτσι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έφυγες μπαμπά….απροειδοποίητα τελείως, σαν να αφέθηκες κι ας το έλεγες πολλές φορές τελευταία-ότι- κουράστηκες….. τώρα δεν θα χτυπάει το τηλ; Τί κάνετε; Τα παιδιά; Πότε είναι ο επόμενος αγώνας ΠΑΟΚ; Σε πιο κανάλι θα το δείξει; Γιατί βλέπετε, ο μπαμπάς έγινε φανατικός οπαδός της ομάδας αλλά και του Ζαγοράκη,  του γαμπρού που σου στάθηκε σαν υιός που ήθελες να έχεις… και δεν το πίστεψε κι εκείνος σαν έφτασε στο σπίτι μαζί με την αδερφή μου Δάφνη και τους τραυματειοφορείς, προσπαθώντας να σε επαναφέρουν….

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button