ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Έστησαν Σε 11 Μέρες, Είναι 55τμ, Κόστισε 23.000€ Και Είναι Απίστευτα Ωραίο

Αυτό το θεϊκό σπίτι βρίσκεται στο Wisconsin και περιτριγυρίζεται από υπέροχα φυσικά τοπία. Είναι μια κλασική αγροικία – έχει όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά: πολλές μυτερές στέγες, μεγάλα παράθυρα και βεράντα που κάνει τον γύρο του σπιτιού.

Η βεράντα έρχεται σε αντίθεση με το λευκό του σπιτιού. Τα χρώματα της βεράντας και της σκεπής το κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζει.

Η κουζίνα είναι το κεντρικό σημείο του σπιτιού στο ισόγειο. Το λευκό στους τοίχους μαζί με το ξύλινο πάτωμα αντικατοπτρίζει το εξωτερικό του σπιτιού.

Η κουζίνα είναι απλή και κομψή: δεν υπάρχουν περιττά πράγματα, μόνο τα απαραίτητα.

Σε μια γωνία του σαλονιού υπάρχουν μεγάλα παράθυρα που χαρίζουν υπέροχη θέα έξω. Η σόμπα δίνει στιλ στον χώρο.

 

Το μπάνιο έχει διαχρονικό και απλό σχεδιασμό και παραμένει στις λευκές αποχρώσεις.

Ο ξενώνας διαθέτει μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φως να μπαίνει στο δωμάτιο.

Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει μια βεράντα με τζαμαρία, για τις ημέρες που τα κουνούπια και τα υπόλοιπα έντομα γίνονται ενοχλητικά.

Credit: countryhometours.com

Πηγή fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button