ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας

Όλο το Ηράκλειο θρηνεί για τον Μανώλη Μαραγκουδάκη: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης

Μανώλης Μαραγκιουδάκης: Έχασε την μάχη για την ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας

Το Ηράκλειο έχει βυθιστεί στο πένθος μετά από την τραγική είδηση του θανάτου του Μανώνη Μαραγκουδάκη. Ο άδικος χαμός του επιχειρηματία βύθισε στην θλίψη την οικογένεια του και τον επιχειρηματικό κόσμο. Ο Μανώλης Μαραγκουδάκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Ο εκλιπών ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Ηρακλείου, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου αλλά και μέλος της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες». Υπενθυμίζεται πως ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Βαρδής”, στο Πόρο Ηρακλείου.

Μανώλης Μαραγκιουδάκης: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Μανώλη Μαραγκουδάκη: Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του αριστερού αγωνιστή Μανώλη Μαραγκουδάκη ( Βαρδής ).

Ο Μανώλης, υπήρξε από τα νεανικά του χρόνια ενταγμένος στα κινήματα της αριστεράς, ήταν πάντα παρών σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες με την ανιδιοτελή προσφορά, την αλληλεγγύη, και τον ανθρωπισμό, που τον διέκριναν. Παράλληλα ήταν γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, διατηρώντας, ένα στέκι συνάντησης και διασκέδασης για γενιές Ηρακλειωτών. Βαρύς και πρόωρος ο αποχωρισμός!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Ενεργοί Πολίτες»

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Μανώλη Μαραγκουδάκη η δημοτική παράταξη «Ενεργοί Πολίτες» εξέδωσαν την εξής συλλυπητήρια ανακοίνωση: Οι Ενεργοί Πολίτες αποχαιρετούν με σεβασμό, αγάπη και εκτίμηση, τον Μανώλη Μαραγκουδάκη στο τελευταίο του ταξίδι. Η απώλεια σου σε όλους και στον καθένα μεγάλη. Καλό σου ταξίδι φίλε και συναγωνιστή.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button