ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί αυτοκτόνησε ο ληστής του Διστόμου;;;; Όλα τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία!

 

Με τις έρευνες να συνεχίζονται, μετά από την επέμβαση της αστυνομίας στη Ν. Αγχίαλο, έντονο προβληματισμό προκαλεί στις αρχές η απόφαση του ενός εκ των ληστών του Διστόμου να αυτοκτονήσει.

Ο Σπύρος Δραβίλας έστρεψε εναντίον του το καλάσνικοφ, όταν περικύκλωσε η αντιτρομοκρατική το σπίτι στο οποίο βρίσκονταν τα τρία άτομα στη Ν. Αγχίαλο και έβαλε τέλος στη ζωή του, πριν παραδοθούν τελικά οι άλλοι δύο, ο Γρηγόρης Τσιρώνης και ο Σπύρος Χριστοδούλου.

Αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει η αστυνομία είναι γιατί ένας κακοποιός, συνεργός του Νίκου Μαζιώτη και του Βασίλη Παλαιοκώστα, με διασυνδέσεις στη φυλακή, φοβήθηκε τόσο την επιστροφή του σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα και προτίμησε να αυτοκτονήσει. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι άλλοι δύο συλληφθέντες στις καταθέσεις τους ανέφεραν ότι βρίσκονταν σε άλλο χώρο του σπιτιού όταν αυτοκτόνησε ο Δραβίλας και δεν περιγράφουν κάποιο σκηνικό πανικού ανάμεσά τους για το γεγονός ότι ήταν περικυκλωμένοι.

Μάλιστα, για αυτό το λόγο εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε άλλος λόγος για τον οποίο δεν ήθελε να επιστρέψει σε φυλακή και σύμφωνα με πληροφορίες του Mega διερευνάται η περίπτωση να είχε εμπλοκή ο Δραβίλας στην άγρια δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου στη Στυλίδα πριν από μερικούς μήνες, τον οποίο είχαν «γαζώσει» με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του.

Για αυτό το λόγο εξετάζεται κατά προτεραιότητα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια το καλάσνικοφ με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του ο Δραβίλας, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button