ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Οικονομόπουλο: Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Όταν ο τραγουδιστής ήταν στην πίστα, οι δράστες μπούκαραν σπίτι του και αποχώρησαν ένα πολύ σημαντικό ποσό και δύο ρολόγια. Γιατί όμως δεν το έμαθε κανείς;

Τι συνέβη

Πριν λίγο καιρό άγνωστοι λήστεψαν την βίλα στα Νότια Προάστια του κορυφαίου τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου.

Προφανώς οι άγνωστοι θα περίμεναν ότι θα βρουν περισσότερα λάφυρα εντός του σπιτιού, εξαιτίας του υψηλότατου μεροκάματου που παίρνει ο καλλιτέχνης αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αρκέστηκαν στην εικόνα των 200.000 ευρώ που βρήκαν.

Μάθαμε ότι για έναν περίεργο λόγο δεν δόθηκε δημοσιότητα στην υπόθεση αυτή. Σχεδόν δεν την κατέγραψε ούτε το περιπολικό που πήγε (;) στο αναστατωμένο σπίτι.

Μαζί με τα μετρητά χάθηκαν 2 χρυσά ρολόγια και αρκετά κοσμήματα. Την ώρα της ληστείας ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρισκόταν στην πίστα και αποθεωνόταν από τους θαυμαστές του.

Το διαβάσαμε εδώ newsthessaloniki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button