ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηλεία: Ορφανός για δεύτερη φορά 12χρονος – Πέθαναν και οι θετοί γονείς του

Ηλεία: Για δεύτερη φορά χτύπησε με τον πιο σκληρό τρόπο η μοίρα ένα 12χρονο παιδί στο Βαρθολομιό Ηλείας που έχασε μέσα σε λίγο διάστημα από κορωνοϊό και τους θετούς του γονείς από κορωνοϊό.

Το παιδί είχε χάσει σε πολύ μικρή ηλικία τους βιολογικούς του γονείς και πρόσφατα έχασε τους θετούς του γονείς, οι οποίοι πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού, με λίγες μέρες διαφορά.
Σύμφωνα με όσα λένε κάτοικοι της περιοχής, οι θετοί γονείς του 12χρονου ήταν επηρεασμένοι από ιερείς ενάντια στον εμβολιασμό και οι ίδιοι δεν είχαν εμβολιαστεί. Το αγόρι που έμεινε για δεύτερο φορά ορφανό, αυτές τις ημέρες φιλοξενείται προσωρινά από τη νονά του σε γειτονική περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Patrisnews, την ανατροφή του παιδιού, θα αναλάβει τώρα, ο αδερφός του θετού του πατέρα, ο οποίος μένει στην Αυστραλία, και αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην Ηλεία έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης της επιμέλειας του μικρού.

cnn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button