ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Είδηση που σοκάρει

Συνελήφθη 54χρονος για βιασμό ανήλικης

Την παιδική αθωότητα φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε ένας 54χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε ένα 15χρονο κορίτσι μέσα σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω ARBNB στην περιοχή των Σεπολίων.

Η γνωριμία έγινε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Snapchat τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε ξεκίνησαν οι συνομιλίες με την ανήλικη. «Δεν ήταν λίγες οι φορές που το περιεχόμενο των συζητήσεων είχε σαφές σεξουαλικό προσανατολισμό» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, κατά την διάρκεια της διαδικτυακής επαφής της 15χρονης με τον 54χρονο, η ανήλικη φέρεται να έχει δεχτεί και μηνύματα από άλλα άτομα τα οποία την παρότρυναν να συνεχίσει να μιλά μαζί του. Ένας από αυτούς της είχε συστηθεί ως «αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ».

Η 15χρονη πριν από περίπου μια εβδομάδα δέχτηκε να συναντηθεί με τον 54χρονο και εκείνος την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητο του, μετά το τέλος των μαθημάτων της στο σχολείο. Η ανήλικη δεν μπορούσε να βγει με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε συνουσία. Η 15χρονη αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» και άρχισε να χτυπά τον 54χρονο προκειμένου να ξεφύγει, μέχρι που τελικά τα κατάφερε. Στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες.

Tο πρωί του Σαββάτου ο 54χρονος εντοπίστηκε στο λιμάνι της Κυλλήνης και συνελήφθη ενώ κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί βρήκαν φωτογραφίες της ανήλικης με άσεμνο περιεχόμενο. Όμως οι δυσάρεστες «εκπλήξεις» δεν είχαν τελειώσει ακόμα.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο μέσα στο οποίο υπήρχαν και φωτογραφίες ανήλικων αγοριών και κοριτσιών με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 54χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την δικογραφία σε βάρος του να αφορά τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής και της πορνογραφίας ανηλίκων.

πηγη zougla.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button