ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκοιμήθη ο 38χρονος ιερέας της Ζακύνθου π. Διονύσιος Αντίοχος(ΦΩΤΟΣ)

17920

 

Με οδύνη αναγγέλλουμε ότι εξεδήμησε προς Κύριον, σήμερα το απομεσήμερο, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια και νοσηλεία στην εντατική του Νοσοκομείου Ρίου των Πατρών, ο 38χρονος ιερέας π. Διονύσιος Αντίοχος, Εφημέριος της μικρής Ενορίας Δράκα Αγίου Δημητρίου Ζακύνθου.

Ο π. Διονύσιος, πατέρας τριών μικρών παιδιών (του Λάμπρου, του Αντώνη και της Μαρκέλας), ήταν φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διακρινόταν για το φιλακόλουθο και φιλοπρόοδο του χαρακτήρα του. Η κηδεία του τοποθετείται στην Ενορία του Δράκα, την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Ιουνίου ε. έ., στις 5 το απόγευμα. Ας είναι η ψυχούλα του αναπαυμένη!

πηγη nyxthimeron.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button