ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηράκλειο: Αγνοούμενη βρέθηκε νεκρή στο λιμάνι μία μέρα μετά την εξαφάνιση – Θρίλερ με τραγικό τέλος

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στο Ηράκλειο, μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 45χρονης γυναίκας. Η σορός της, εντοπίστηκε νωρίς το πρωί και οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τον γιο της…

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας, να πλέει στο νερό, στο λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου στο ύψος του φρουρίου Κούλε, εντόπισαν πολίτες το πρωί που ειδοποίησαν τις Αρχές. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί του Σαββάτου και άμεσα στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ηρακλείου, πρόκειται για 45χρονη γυναίκα από περιοχή του Ηρακλείου, την οποία αναζητούσε από χθες το βράδυ η οικογένεια της. Το πτώμα της μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να διερευνηθούν τα αιτία θανάτου της.

Ο γιος της 45χρονης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για την εξέλιξη της υγείας της μητέρας του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας.

Δυστυχώς η ανησυχία του επιβεβαιώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο σήμερα το πρωί όταν εντοπίστηκε το πτώμα της μητέρας του στο λιμάνι. Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Πλέον η σορός της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει επίσημα φως στα αίτια θανάτου της άτυχης 45χρονης..

newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button