ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον 6χρονο Νικόλα: Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων

Θεσσαλονίκη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 6χρονος Νικόλας που νοσηλεύονταν στο Ιπποκράτειο…

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σιάτιστα στην Κοζάνη, μετά το άκουσμα της «μαύρης» είδησης, που αφορά στον θάνατο του 6χρονου Νικόλαου που νοσηλεύονταν στο Γενικό Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Για χάρη του άτυχου 6χρονου, υπήρξε και μεγάλη κινητοποίηση από κατοίκους κυρίως της περιοχής του Βοΐου, που έδωσαν αίμα και αιμοπετάλια.

Ο Νικόλαος έδωσε μάχη για να κρατήσει τη ζωή του, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Το αγόρι είχε μεταφερθεί τον περασμένο Αύγουστο από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βέροιας, σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί εσπευσμένα στο ΑΧΕΠΑ με αστυνομική συνοδεία, όπου και εγχειρίστηκε. Τότε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και μάλιστα είχε αποσωληνωθεί και νευρολογικά έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά δυστυχώς μετά από καιρό δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

H κηδεία του έγινε το Σάββατο 25/3 στις 16:00 στον Ι.Ν. Αγ.Δημητρίου Σιάτιστας. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του.

 πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button