ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ για τους περαστικούς στο Ηράκλειο – Είδανε κρεμασμένη γυναίκα απο μπαλκόνι

Τραγικό τέλος για μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της. H 82χρονη που διέμενε μόνη της σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας έδωσε τέλος στη ζωή της περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Εντοπίστηκε από περαστικούς οι οποίοι είδαν το άψυχο σώμα της να κρέμεται στο ύψος του 1ου ορόφου και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Τα αίτια που την οδήγησαν να θέσει τέλος στη ζωή της διερευνώνται από τις Αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σοκ στον εφοπλιστικό κόσμο – Νεκρός ο Λευτέρης Πολέμης

Το πρωί της Τρίτης πέθανε ο εφοπλιστής, με καταγωγή από την Άνδρο, Λευτέρης Πολέμης.

Ο καπτα-Λευτέρης υπήρξε μεγάλος ευεργέτης της Άνδρου, με πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ευπατρίδης, σεμνός, ταπεινός, και με ήθος.

«Εκφράζουμε την κατ’ άνθρωπον βαθεία θλίψη μας για την εκδημία του προσφιλεστάτου και πολύ αγαπητού μας φίλου και ευεργέτου Ελευθερίου, του παπα-Γιάννη-όπως ο ίδιος επιθυμούσε να ονομάζεται-, Πολέμη, με τον οποίο μας συνέδεαν φιλικοί δεσμοί 44 χρόνων”, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button