ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Δημήτρης Καρβέλας

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ μετά την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος έφυγε σήμερα (30/11) από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος κι ακόμη και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες έδινε το “παρών” τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ηαρακλή.

Ο εκλιπών ήταν μέχρι πρότινος μάνατζερ στον Ηρακλή, ενώ είχε περάσει από τη θέση αυτή και στις μικρές εθνικές ομάδες. Εργάστηκε για χρόνια στο αγαπημένο του Αιγάλεω, ενώ διετέλεσε τιμ μάνατζερ στην ΑΕΚ, τη Νέα Κηφισιά και τον Φάρο.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος. Ακόμη και μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, παρά τη δοκιμασία, που περνούσε, έδινε το “παρών” τόσο στο Ιβανώφειο όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button