ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Ασύλληπτη τραγωδία Πάνω από 100 οι νεκροί από .. Εικόνες Σοκ

Νότια Κορέα: Ασύλληπτη τραγωδία στη Σεούλ - Πάνω από 100 οι νεκροί από συνωστισμό ενώ εορταζόταν το Halloween

Ανείπωτη τραγωδία στη Σεούλ, με τον συνωστισμό κατά τους εορτασμούς του Halloween να προκαλούν συνωστισμό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 120 άτομα, ενώ άλλοι 150 έχουν τραυματιστεί

Σε 120 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από ποδοπατήματα κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων για το Halloween στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, Σεούλ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων YONHAP. Παράλληλα, 150 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Ολα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, όταν ένα τεράστιο πλήθος ξεχύθηκε σε μια κεντρική συνοικία της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας για τους εορτασμούς του Halloween αργά σήμερα Σάββατο (τοπική ώρα), μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων YONHAP.

Ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί καθώς οι εργασίες διάσωσης βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι 140 ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες.

Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Yonhap δείχνουν πάνω από δώδεκα ανθρώπους να κείτονται σε έναν δρόμο, με διασώστες να τους βοηθούν. Πλάνα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πολλούς ανθρώπους να δέχονται πρώτες βοήθειες από υπαλλήλους διάσωσης και ιδιώτες πολίτες στο σημείο.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-Γέολ προήδρευσε σε έκτακτη συνάντησης με κορυφαίους βοηθούς και διέταξε την αποστολή ιατρικών ομάδων έκτακτης ανάγκης στο σημείο, ανακοίνωσε το γραφείο του. Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος, ανέφερε το Yonhap.

πηγη reader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button