ΔΙΑΦΟΡΑ

Όλοι χειροκροτούν τον Αντώνη Κανάκη: Είπε για τον Αχιλλέα Μπέο όσα κανείς δεν τόλμησε και αποθεώθηκε

Ευθείες βολές τόσο στον Αχιλλέα Μπέο όσο και στους Έλληνες πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής αλλά και τα media που τον προβάλλουν έριξε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει συνηθίσει το κοινό του να… μην μασά τα λόγια του, προχώρησε σε μια ανάρτηση-φωτιά για τον δήμαρχο Βόλου που βρίσκει στόχο και στα ελληνικά media

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη για τον Αχιλλέα Μπέο

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους ‘Μπέους’ αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει ‘σοκαρισμένο’ από τις δηλώσεις αυτές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια υπήρξαν πολλά, με τον ίδιο να καθιστά σαφές πως… κατηγορεί ακόμα και τους συναδέλφους του για όσα συμβαίνουν με τον Αχιλλέα Μπέο.

Σημειώνεται δε, ότι δεν ήταν ο μοναδικός άνθρωπος της τηλεόρασης που κατακεραύνωσε το Μπέο για την πρωτοφανή του επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη…

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button