ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαϊάμι Μπιτς: Κατέρρευσε τμήμα πολυώροφου κτιρίου – Φόβοι για νεκρούς και εγκλωβισμένους

Σοκάρουν οι εικόνες από τη «μερική κατάρρευση κτιρίου» στο Μαϊάμι Μπιτς στη Φλόριντα νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική «είναι στο σημείο όπου κτίριο κατέρρευσε μερικώς κοντά στην οδό 88 και τη λεωφόρο Collins», σύμφωνα με ένα σχετικό tweet.

Όπως μεταδίδει το CNN, σε μια ξεχωριστή ανακοίνωση αναφέρεται πως περισσότερες από 80 μονάδες διάσωσης βρίσκονται στο σημείο.

Η Daily Mail αναφέρει πως πρόκειται για ένα κτίριο 11 ορόφων. Σε ένα βίντεο, πυροσβέστες φαίνονται στο σημείο να επιχειρούν. Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει πως υπάρχουν φόβοι για νεκρούς ή εγκλωβισμένους στα συντρίμμια μετά την κατάρρευση.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button