ΔΙΑΦΟΡΑ

Αμετανónτος: Σоκάροuν τα πρώτα λóγια του πατέρα και γıατροú που ασελγοúσε στην 3,5 ετών κóρn του στη Λάρισα

Τι απαντά ο πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του στη Λάρισα: «Είναι δασκαλεμένο από τη μητέρα»

«Ζήτησε να γίνει εξέταση για σωματικά υγρά, στο αυτοκίνητο, στα ρούχα του, στα ρούχα του παιδιού, στα μωρομάντηλα»

Παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που σύμφωνα με τον ίδιο θα αποδείξει ότι το παιδί είναι «δασκαλεμένο από τη μητέρα του» ζητά ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 3,5 ετών κόρη του στη Λάρισα, μέσω του δικηγόρου του.

Ο τελευταίος, μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, ανέφερε ότι η καταγγελία ξεκίνησε όταν κάποιοι είδαν τον πατέρα σε έναν παιδότοπο να ξεντύνει το παιδί. «Πράγματι ξέντυνε το παιδί. Το παιδί είναι 3,5 ετών και φορά ακόμα πάνα. Ένας πατέρας για να το αλλάξει θα πρέπει να το ξεντύσει. Θεωρητικά μια συμπεριφορά τέτοια θα μπορούσε να θεωρηθεί περίεργη από κάποιον που δεν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει ότι το παιδί έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, στην οποία ανέφερε ένα περιστατικό. «Η θέση του πατέρα είναι πως λόγω της έντονης δικαστικής διαμάχης που υπάρχει με τη μητέρα, μιλάμε για μια δύσκολη κατάσταση, ότι το παιδί είναι δασκαλεμένο, γι’ αυτό και ζήτησε να γίνει εξέταση για σωματικά υγρά, στο αυτοκίνητο, στα ρούχα του, στα ρούχα του παιδιού, στα μωρομάντηλα κλπ».

Ερωτώμενος σχετικά με τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση του πελάτη του, ο δικηγόρος, σημείωσε: «Είναι λογικό σε ένα τέτοιο αδίκημα, οι δικαστικές αρχές θα είναι πιο αυστηρές από ό,τι πρέπει. Επειδή υπήρχαν βίντεο που ευτυχώς για το παιδί δεν έδειξαν κάτι.

Στην κατάθεση του παιδιού και στην ερώτηση για ποιο λόγο να πει το παιδί ψέματα, κρατήθηκε. Αν θέλετε θα μπορούσε η Δικαιοσύνη να περιμένει την παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να δούμε αν όντως αυτό που ισχυρίζεται ο πατέρας, ότι είναι καθοδηγούμενο, επιβεβαιώνεται.

Η θέση του πατέρα είναι ότι θέλει και επιμένει σε μια παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη».

To διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button