ΔΙΑΦΟΡΑ

Νίκος Πολυδερόπουλος: Στο Άγιον Όρος λίγες εβδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ανήμερα των Χριστουγέννων έχασε αιφνίδια τον αδερφό του, Παντελής σε ηλικία μόλις 28 ετών. Σήμερα, Δευτέρα 15/1 ο ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.

Στο Άγιον Όρος λίγες εβδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του

Οπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή T-Live, ο αδερφός του είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωριόταν από έναν πονόλαιμο, ωστόσο τον έδιωξαν

“Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί. Όταν έφτασε είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε. Και από τότε τελείωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ… ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω” είχε αποκαλύψει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button