ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκυος κάνει 2 δουλειές για να ζήσει την οικογένειά της – Σπάραξε στο κλάμα με την κίνηση του αφεντικού της (Video)

Έγκυος κάνει 2 δουλειές για να ζήσει την οικογένειά της και σπάραξε στο κλάμα με αυτό που της είπε το αφεντικό της μια μέρα.

O Lemonis συνάντησε μια γυναίκα η οποία ετοιμαζόταν να πάρει άδεια μητρότητας και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα. Η Tami Forbes είναι διευθύντρια καταστήματος. Αν και ασχολείται με τα πάντα, από τα αποθέματα ως το μάρκετινγκ, η Tami παίρνει μόνο $300 την εβδομάδα.

Τότε είχε ήδη δύο 8χρονα δίδυμα και ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί. Όχι μόνο περνούσε 9 ώρες στο πόδι κάθε μέρα, αλλά δούλευε και σε μπαρ για να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημά της. “Θα χρειαστώ τη βοήθειά σου πριν φύγεις. Πρέπει να κάνω κάποια πράγματα και θα είσαι ο αρχηγός μας εδώ”, λέει ο Lemonis στην Tami στο παρακάτω βίντεο. “Για να είσαι ήρεμη, θα ήθελα να σου δώσω μερικά χρήματα.”

Ο Lemonis της προσφέρει τους μισθούς 6 μηνών, το οποίο αρκεί για να την κάνει να ξεσπάσει σε κλάματα. “Αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα, το να ξέρω ότι θα έχω μισθό όταν επιστρέψω – έναν μισθό με τον οποίο θα μπορώ να συνεχίσω να ζω και να αποταμιεύω χρήματα… Δεν το είχα ποτέ αυτό”, λέει.

Υπάρχει όμως μία ακόμα πιο μεγάλη έκπληξη στο μαγαζί. Δείτε το βίντεο:

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button