ΔΙΑΦΟΡΑ

Καιρός: Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία – Οι δύο στην Εύβοια, ένας στην Κρήτη

Τρεις είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία Μήδεια

Φονική αποδεικνύεται η κακοκαιρία Μήδεια, καθώς έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις πολίτες, δύο στην Εύβοια και ένας στην Κρήτη.

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας Μήδεια που «χτυπά» την Αττική. Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη, ο δεύτερος νεκρός στην Εύβοια είναι ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων, ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο. Ο 73χρονος έχασε τη ζωή του όταν από τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Νωρίτερα έχασε την ζωή του ένας 80χρονος στο Τρούπι Μαντουδίου. Ο γιος του 80χρονου ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είχε υποκείμενο σοβαρό νόσημα. Ο γιος του κάλεσε στις 4 τα ξημερώματα την

Πυροσβεστική για να τους πάρουν από εκεί γιατί το χωριό αποκλείστηκε λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια και το ύψος του χιονιού ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

Στο σημείο προσπάθησαν να φτάσουν για να τους απεγκλωβίσουν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και του δήμου αλλά ο 80χρονος έχασε τη ζωή του.

Επίσης, το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός στην Κρήτη έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του να οφείλεται σε ανακοπή.

Ο άντρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν ανέπνεε..

ethnos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button