ΔΙΑΦΟΡΑ

«Αγγελούδıα παıδάκıα»: Όλοι uποκλiνονται στον Οδυσσέα Σταμούλη – Είπε για την απώλεıα του γιου του ό,τι έπρεπε να εıπωθεί

Ο Οδυσσέας Σταμούλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε για την καθημερινότητά του, μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του, το καλοκαίρι.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση

Για την τηλεοπτική του αποχή, ο ηθοποιός υπογράμμισε «η απουσία μου από την τηλεόραση έχει σχέση και με επιλογή, αλλά και πράγματι δεν υπήρξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα όμως νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω σε μια ωραία σειρά, έναν ωραίο ρόλο».

Σχετικά με το αν ήταν σπάταλος όσο ήταν στην τηλεόραση, ο Οδυσσέας Σταμούλης επεσήμανε «ναι ήμουν πολύ σπάταλος στο λεξικό δίπλα στη λέξη έχει φωτογραφία μου», ενώ ερωτηθείς για το αν του αρέσει η δημοσιότητα που έρχεται ως παρελκόμενο με το επάγγελμά του, απάντησε «εγώ ζω αυτή την αντίφαση, ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει, από την άλλη δε μ’ αρέσει καθόλου να είμαι διάσημος».

Όσον αφορά το πώς πιστεύει ότι του έχουν συμπεριφερθεί τα media, σημείωσε «άγρια. Όχι μόνο με ενοχλεί με θυμώνει και με προσβάλει, αλλά το αντιμετωπίζω με τον απέχω».

Αφόρητος ο πόνος του Οδυσσέα Σταμούλη

Για την απώλεια του 11χρονου γιου του, αλλά και τον θάνατο της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου, ο Οδυσσέας Σταμούλης ανέφερε «είναι εφιάλτης, τι να συζητάμε. Αγγελούδια παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν ένα πατέρα ας το πούμε αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο.

Δεν μιλάω λοιπόν γι’ αυτό και ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δικιά μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων. Θέλω να σας πω ότι η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς, είτε τον ξέρεις ή δεν το ξέρεις».

Στην ερώτηση «περιμένατε την έκταση που θα πάρει; Κάποιοι έρχονταν και στο θέατρο», ο ηθοποιός απάντησε «ήταν πολύ χυδαία από την άποψη αυτού που είπα πριν, ότι σαν να είχε η δικιά μου η απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από οποιοδήποτε άλλο. Εγώ δεν μίλησα ποτέ, ούτε κάλεσα κανέναν ποτέ να του πω για τον πόνο μου».

Για το τι του δίνει δύναμη και τι τον ηρεμεί μετά από όσα πέρασε, ο ηθοποιός, κάνοντας μία μικρή παύση, τόνισε «δεν μπορώ να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο. Μπορώ να πω το ότι δεν έχω επιλογή από το να πραγματοποιώ αυτό που είμαι και έτσι πηγαίνω στην πρόβα, πηγαίνω στην παράσταση, αυτό κάνω. Το βασικό είναι να είμαστε καλά ώστε ο θεατής να έρθει να βρούμε παρηγοριά όχι να παρηγοριόμαστε από τη δουλειά μας».

Για την ψυχοθεραπεία, ο Οδυσσέας Σταμούλης κατέληξε «εγώ είμαι άλλης γενιάς. Όλα για τους ανθρώπους είναι. Πιθανότατα έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, αλλά λένε ότι είναι σύμπτωμα της εποχής».

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button