ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας της Χρυσούλας μετά το θάνατο της!

 

 

Λίγα 24ωρα μετά το θάνατο της 43χρονης Χρυσούλας Κουδουμαλιωτάκη-Κλεισαρχάκη και η είδηση του χαμού της ακόμη συγκινεί την τοπική κοινωνία που…
δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο “έφυγε” η συγκεκριμενη γυναίκα.

Παρά τον αγώνα της ίδιας και την προσπάθεια των γιατρών η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και “έφυγε” πριν λίγες μέρες, σκορπώντας τη θλίψη σε ολους.

Η οικογένεια της εκλιπούσας, μέσα στον πόνο της και την οδύνη της δεν ξέχασε όλους όσους συμπαραστάθηκαν σε αυτην, τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. Στο μήνυμα της η οικογένεια της Χρυσούλας ευχαριστεί τους γιατρούς που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή, τους νοσηλευτές, αλλά και το πλήθος κόσμου που προσευχόταν μαζί τους για να σωθεί το αγαπημένο τους πρόσωπο.

“Η οικογένεια της Χρυσής Κουδουμαλιωτάκη -Κλεισαρχάκη επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και ολόψυχα όλους τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους που στάθηκαν στο πλευρό μας τη δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, κόρης και αδελφής.

Πρώτα απ όλα έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζέλειου νοσοκομείου που κατέθεσαν κάθε επιστημονική και ανθρώπινη προσπάθεια, στη μάχη που έδωσε η Χρυσή για να κρατηθεί στη ζωή. Στάθηκαν στο πλευρό το δικό της και το δικό μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσπάθεια τους.

Ευχαριστούμε  από τα βάθη της ψυχής μας όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας. Συγγενείς, φίλους και όλο τον κόσμο που βρέθηκαν κοντά μας τις δύσκολες αυτές και πολύ οδυνηρές στιγμές για κάθε άνθρωπο ιδίως όταν έρχονται τόσο πρόωρα και άδικα όσο οι συνθήκες που μας στέρησαν την παρουσία της Χρυσής  από τη ζωή μας. Η παρουσία σας δίπλα μας ήταν πολύτιμη. Μας έδωσε ελπίδα, δύναμη και παρηγοριά”, αναφέρει στο μηνυμα της η οικογένεια.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button