ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρωτοφανή τροπή λαμβάνει η φρικιαστική υπόθεση με τον 46χρονο που τον 70χρονο πατέρα του στα Τρίκαλα

Πρωτοφανή τροπή λαμβάνει η φρικιαστική υπόθεση με τον 46χρονο που αποκεφάλισε και επιχείρησε να τεμαχίσει τον 70χρονο πατέρα του στα Τρίκαλα, αφού όπως προκύπτει, στη συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσιπρίονο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1, ο 46χρονος αφού έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του, προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.

Σε αυτήν την προσπάθεια αποδίδεται και το βαθύ τραύμα που είχε ο δράστης στο λαιμό, καθώς καταλήγουν πως πρόκειται για αυτοτραυματισμό στην προσπάθεια να αυτοαποκεφαλιστεί ο 46χρονος με το αλυσοπρίονο.

Συχνοί τσακωμοί

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα στην οδό Καρδίτσης

Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε διακόψει εδώ και καιρό την φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο, ο οποίος αφού αποκεφάλισε τον πατέρα του και του έκοψε τα χέρια με αλυσοπρίονο, στη συνέχεια μετά από ώρες κάλεσε την αστυνομία, ομολόγησε το φονικό και είπε «ελάτε να με συλλάβετε, τον σκότωσα».

Το τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ έγινε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές το έγκλημα είχε λάβει χώρα τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα.

Ο ίδιος ο δράστης αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως προηγήθηκε έντονος καβγάς με τον πατέρα του, μέχρι να οπλίσει το χέρι του με το αλυσοπρίονο.

Σημειώνεται πως ο 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Ο ιατροδικαστής θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το έγκλημα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε.

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button