ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη : Πέθανε ο θρυλικός «Μανάβης»

Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο θρυλικός «Μανάβης»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά την είδηση του θανάτου του Μάκη Μαυρομιχάλη, του ανθρώπου που ήταν γνωστός σαν «Μανάβης» και μεγάλωσε γενιές οπαδών του δικεφάλου του βορρά αφιερώνοντας όλη του τη ζωή στην αγαπημένη του ομάδα, την οποία ακολουθούσε παντού.

Ο «Μανάβης» ήταν επί δεκαετίες ένα… μυθικό πρόσωπο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως ηγέτης τους, οπότε είναι λογικό η είδηση για τον θάνατό του έπειτα από ανακοπή καρδιάς να έχει παγώσει τους πάντες. Συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, και των ανθρώπων της ομάδας, με την ΠΑΕ να αναφέρει τα ακόλουθα σε μήνυμά της.

«Ο Μάκης Μαυρομιχάλης, ο μυθικός «Μανάβης» δεν είναι πια μαζί μας. Το αποτύπωμά του ωστόσο θα μείνει ανεξίτηλο και η θύμησή του θα ζωντανεύει όσο η ιαχή ΠΑΟΚ δονεί τα τσιμέντα των γηπέδων.

Ο Στρατηγός δημιούργησε το μεγαλείο της Τούμπας κι ενός τεράστιου λαού, θέτοντας τα θεμέλια για το τετράπτυχο: Περηφάνεια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση.

Σεβόμαστε την επιθυμία της οικογένειας να ταφεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια…».

πηγη ergoxalkidikis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button