ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Καλύβια: Η ανάρτηση του πατέρα, πριν τον δολοφονήσει ο γιος του

Του έστησε καρτέρι και τον σκότωσε με δύο μαχαίρια.

Νέα στοιχεία για την πατροκτονία στα Καλύβια Θορικού, έρχονται στο φως. Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα που γνώριζε την οικογένεια, το θύμα είχε κάνει πρόσφατα μια ανάρτηση, η οποία είχε γεννήσει ερωτήματα.

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το έγκλημα στα Καλύβια, όπου ένας 16χρονος κατακρεούργησε τον 72χρονο πατέρα του επειδή, όπως υποστήριξε ο ανήλικος, κακοποιούσε τον ίδιο, τον αδελφό και τη μητέρα του.

Ο 16χρονος ζούσε με τον πατέρα του, ενώ ο ενήλικος αδελφός του έμενε με τη μητέρα τους, καθώς οι δύο γονείς ήταν χωρισμένοι. Σύμφωνα με γείτονα του θύματος, ο 72χρονος μεγάλωνε μόνος τους δύο γιους του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι τα παιδιά του είχαν αρχίσει να απομακρύνονται από εκείνον.

«Ήταν χωρισμένος πολλά χρόνια τώρα και μεγάλωνε μόνος του τα παιδιά. Η μητέρα τους τα είχε εγκαταλείψει. Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του. Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της.

Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του, αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά. Μάλιστα είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έγραφε “όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο”. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του», ανέφερε στο MEGA ο γείτονας και φίλος του θύματος.

Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρήκαν τον 72χρονο πατέρα

Καλύβια: Του έστησε καρτέρι και τον σκότωσε με δύο μαχαίρια.

Ο ανήλικος το απόγευμα της Παρασκευής είχε επιστρέψει στο σπίτι όπου έμενε με τον πατέρα του, μετά από βόλτα που είχε πάει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του.

Κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο και μια λεπίδα έστησε καρτέρι στον πατέρα του στην είσοδο του σπιτιού και τον περίμενε να επιστρέψει. Όταν το θύμα έφτασε στο σπίτι, ακολούθησε η άγρια σφαγή. Μάλιστα, το μένος με το οποίο σκότωσε τον πατέρα του ήταν τέτοιο, που από τη δύναμη έσπασε το ένα από τα δύο φονικά όπλα.

Ο 72χρονος για να γλιτώσει από τη μανία του παιδιού του και τα απανωτά μαχαιρώματα που δεχόταν, προσπάθησε να βγει στην αυλή, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά το άγριο έγκλημα ο 16χρονος κάλεσε τη μητέρα του και της είπε όσα είχε κάνει. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο πέρασε χειροπέδες στον ανήλικο πατροκτόνο, ο οποίος τους περίμενε.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, αυτό που «όπλισε» το χέρι του ήταν η χρόνια κακοποίηση που είχε υποστεί αυτός, η μητέρα και ο 19χρονος αδερφός του.

«Μας κακοποιούσε χρόνια, είχε προσβλητική συμπεριφορά. Η μητέρα και ο αδερφός μου είχαν φύγει από το σπίτι. Περίμενα να ενηλικιωθώ για να φύγω και εγώ. Δεν άντεξα και τον σκότωσα», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς.

Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button