ΘΑΥΜΑΤΑ

ΒΥΡΩΝΑΣ : Κοσμοσυρροή στον Ναό του Αγίου Δημητρίου για την εικόνα της Παναγίας που δάκρυσε (Βίντεο)

ΒΥΡΩΝΑΣ – Ο κόσμος από το πρωί σπεύδει στον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα για να προσκυνήσει την Παναγία Παρηγορήτρια, η εικόνα της οποίας φέρεται ότι δάκρυσε ανήμερα της εορτής της.

Κάτι παράξενο παρατήρησε να συμβαίνει στην εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα, η νεωκόρος της εκκλησίας.

Όπως αναφέρει το ekklisiaonline.gr, η γυναίκα ενημέρωσε τους Ιερείς, οι οποίοι ωστόσο δεν έδωσαν σημασία, ωστόσο η ίδια στην συνέχεια παρατήρησε ότι η εικόνα δάκρυζε την ώρα της Θείας Λειτουργίας. Μάλιστα, στην εικόνα φαίνονται δύο μικρές γραμμές από δάκρυα, τα οποία έφτασαν μέχρι τη βάση από το προσκυνητάρι.

Στο άκουσμα της είδησης, πολλοί πιστοί, από το πρωί της Παρασκευής έχουν σπεύσει στην εκκλησία για να προσκυνήσουν την εικόνα.

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button