ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατερινόπουλος: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους με τις εξελίξεις που έρχονται»

Κατερινόπουλος για θάνατο σπιτονοικοκυράς: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους»

Μιλώντας για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι «ίσως θα οδηγηθούμε σε εκπλήξεις από την αιτία θανάτου». «Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών» είπε, και τόνισε ότι «κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, αν δεν τον έχουν χάσει ήδη».

«Τέρας ψυχραιμίας» χαρακτήρισε τον Μάνο Δασκαλάκη ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε επίσης για τη σπιτονοικοκυρά και την κεταμίνη. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών, διατηρεί πολύ ψύχραιμη στάση. «Έχασε τρία παιδιά, αναφέρεται περισσότερο στην Τζωρτζίνα, που, όπως λέει, υπεραγαπούσε. Όλα τα δάχτυλα είναι ίδια… Οποιο και να κόψεις, πονάει. Υποθέτω ότι πονάει και για τα τρία το ίδιο», είπε.

Μιλώντας για την ψυχραιμία του Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «Δεν ξέρω αν είναι έμφυτη, δεν ξέρω αν είναι στημένη. Δεν διαφέρει πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα ως προς τη γλώσσα του σώματος».

Κατερινόπουλος: Στο παρεμπόριο μπορεί να βρεθεί η κεταμίνη

«Όφειλε να καταθέσει στις αρχές ό,τι ξέρει. Διέκρινα και μια αμφισβήτηση. Δεν αποτελεί η κεταμίνη τον παράγοντα εκείνον που προκάλεσε τον θάνατο; Ναι μεν, αλλά δε… Δεν γίνεται να είσαι με τον Θεό, να είσαι και με τον Διάολο, με έναν από τους δύο θα είσαι».

Για το πού βρέθηκε η κεταμίνη, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι μπορεί να βρεθεί στο παρεμπόριο, καθώς τέτοιες ουσίες κυκλοφορούν επειδή τις παίρνουν οι χρήστες. Οποιαδήποτε τέτοια ουσία δοθεί σε υπερβολική δόση, μπορεί να είναι θανατηφόρα, είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

[tilestwra.com]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button