ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Εγκλωβίστηκε 18 ώρες σε ασανσέρ και όταν βγήκε έμαθε ότι ..

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κοζάνη. Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, ενώ η σύζυγός του είχε κλειστεί 18 ώρες στο ασανσέρ του διώροφου κτιρίου.

Το αδιανόητο, τραγικό περιστατικό που αποκαλύφθηκε στην Κοζάνη εκτυλίχθηκε σε διώροφο σπίτι της πόλης, κοντά, μάλιστα, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, σε διώροφο κτίριο όπου κατοικούσε το ζευγάρι, η γυναίκα είχε την ατυχία να κλειστεί στο ασανσέρ από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης (20.12.2022) έως και τις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (21.12.2022), χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ειδοποιήσει κάποιον.

Παρά τις φωνές της, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί, την ώρα που ο ηλικιωμένος σύζυγός της βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού τους και μέχρι μία γυναίκα να ακούσει τις φωνές να ειδοποιήσει πυροσβεστική και την αστυνομία.

Αφού απεγκλώβισαν τη γυναίκα από το ασανσέρ, με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα στον όροφο και, δυστυχώς, διαπίστωσαν πως ο σύζυγός της είχε χάσει τη ζωή του, κάτω από αδιευκρίνιστα, ακόμη αίτια. Όλες οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παθολογικό πρόβλημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button