ΚΟΙΝΩΝΙΑ

EKTAKTH ANAKOIΝΩΣΗ: Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επέκταση της τραπεζικής αργίας

2275

Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την επέκταση της τραπεζικής αργίας…

 

Στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο για τις τράπεζες.

 

Με τη νέα ΠΝΠ αναμένεται να διευρυνθούν οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι τράπεζες στο κοινό, ενώ θα διευκολυνθούν οι καταβολές φόρων και εισφορών προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η τραπεζική αργία, που ισχύει μέχρι σήμερα, αναμένεται να παραταθεί, καθώς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν αναμένεται να ανοίξει άμεσα την στρόφιγγα της ρευστότητας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναμένεται σήμερα να εξετάσει την αύξηση του ανώτατου ορίου δανεισμού των ελληνικών τραπεζών μέσω του Μηχανισμού Έκτακτης Ρευστότητας (ELA), ενώ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του «κουρέματος» της αξίας των ελληνικών ενέχυρων.

 

πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button