ΔΙΑΦΟΡΑ

Αισχρή δήλωση για το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό: «Δεν ήταν βιασμός, καθότανε!»

Ζήσαμε δυστυχώς να το δούμε κι αυτό. Την απόλυτη κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης, την ενοχοποίηση του θύματος, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα μικρό παιδί.

Έπειτα από την δημόσια προβολή των δηλώσεων Κούγια σύμφωνα με τις οποίες η 19χρονη κοπέλα που καταγγέλει ότι βιάστηκε από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Ομονοίας «τα ήθελε», σήμερα η ελληνική δημοσιογραφία κατρακύλησε ακόμα πιο χαμηλά, συμπαρασύροντας μαζί της την κοινωνία.

Γείτονας της οικογένειας του παιδιού από τον Κολωνό, Ισχυρίστηκε πως το παιδί δεν βιάστηκε από τα κτήνη, διότι «κάθησε»! Άρα δεν ήταν βιασμός…

Είπε επίσης ότι το κοριτσάκι που άρχισαν να το βιάζουν από την ηλικία των 11 ετών, έδειχνε σαν 18! Ενώ όλες οι υπόλοιπες μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα παιδάκι το οποίο έδειχνε ακριβώς όπως ήταν. Ένα κοριτσάκι του δημοτικού!

[newsbreak.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button