ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο «Ρίκαρντ Κάρσταρκ» του “Game of Thrones” – Κανείς δεν γνωρίζει την αιτία θανάτου του

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η ατζέντης του.

Ο ηθοποιός Τζον Σταλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών , σύμφωνα με την ατζέντη του. «Ήταν ένας ηθοποιός με εκπληκτικό ταλέντο», έγραψε επίσης η Αμάντα Φίτζαλαν Χάουαρντ στην σχετική ανακοίνωση.

Ο εκλιπών είχε ενσαρκώσει τον χαρακτήρα Ρίκαρντ Κάρσταρκ στη δεύτερη και την τρίτη σεζόν του Game of Thrones. Μάλιστα, είχε εμφανιστεί σε πολλές σκηνές με τον Ρίτσαρντ Μάντεν, καθώς οι οίκοι των Σταρκ και των Κάρσταρκ έγιναν από σύμμαχοι… εχθροί. Πριν παίξει στη δημοφιλέστερη σειρά του κόσμου είχε πρωταγωνιστήσει στο Take the High Road, από το 1982 ως το 2003.

Επίσης, είχε εργαστεί για την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής και Δράματος της Σκωτίας, το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου αλλά και την Royal Shakespeare Company. Γεννήθηκε το 1953 στη Σκωτία και το ντεμπούτο του στην οθόνη το έκανε το 1976. Είχε παντρευτεί την Τζέιν Πάτον.

Ο ηθοποιός Τζον Σταλ, ο οποίος είχε ενσαρκώσει τον χαρακτήρα Ρίκαρντ Κάρσταρκ στις πρώτες σεζόν του «Game of Thrones» (GoT), πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Στη δεύτερη και την τρίτη σεζόν της σειράς που έκανε παγκόσμια επιτυχία, ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον Κάρσταρκ και εμφανίστηκε σε πολλές σκηνές με τον Ρίτσαρντ Μάντεν, καθώς οι Oίκοι των Σταρκ και των Κάρσταρκ έγιναν από σύμμαχοι, ορκισμένοι εχθροί.

Πριν την εμφάνισή του στο GoT, o Σταλ ήταν ήδη γνωστός από την σκωτσέζικη σειρά «Take the High Road», στην οποία έπαιζε από το 1982 έως και το φινάλε το 2003. Είχε, επίσης, εργαστεί για την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής και Δράματος της Σκωτίας, το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου και την Royal Shakespeare Company. Ήταν παντρεμένος με την Τζέιν Πάτον. «Ήταν ένας ηθοποιός με εκπληκτικό ταλέντο», έγραψε η ατζέντης Αμάντα Φίτζαλαν Χάουαρντ σε σχετική ανακοίνωση.

Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη ένα μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας

Τρεις ώρες κατέθετε σήμερα στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μίλησε για όλα. Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ζήτησε μόνο να μάθει πού είναι η έξοδος και δεν θέλησε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους. «Δεν θέλω να πω τίποτα», ήταν η μοναδική ατάκα που ακούστηκε από τον ίδιο, κατά την αποχώρησή του.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook

Όπως αποκάλυψε φίλος του Μάνου: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger». «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο», φέρεται να του έγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Καμία επαφή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται μετά την πρώτη επικοινωνία που είχε με τον σύζυγό της, να έχει προσπαθήσει ξανά να τον βρει στο τηλέφωνο, χωρίς επιτυχία, αφού πλέον ο Μάνος Δασκαλάκης δεν της απαντά. «Δεν έχω να πω τίποτε άλλο σε εκείνη. Την πρώτη ημέρα με πήρε τηλέφωνο, μετά δεν απάντησα ξανά. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα», είπε την Τετάρτη (6/4) εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου.

Ο ίδιος δήλωσε σοκαρισμένος από τις εξελίξεις, υπογραμμίζοντας όμως πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. «Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας. Περιμένουμε να λάμψει να αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των Αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών. Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν το θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση κυρίως για τη Μαλένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος μετά την επίσκεψη του στην ανακρίτρια.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως δεν ισχύει τίποτε από αυτά που ακούγονται. Όπως εξήγησε, την πρώτη φορά είχε έρθει αρμόδια υπηρεσία στο σπίτι και δεν είχε διαπιστώσει κάτι, ενώ τη δεύτερη φορά ότι είχαν πάει στο Καραμανδάνειο όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε κάποιο δερματικό πρόβλημα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button