ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκτόνησε 14χρονη μετά από ραντεβού μέσω Facebook….

 

Το γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία της 14χρονης Αναΐντ Τουτγκουσιάν από την Πολωνία, η οποία αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, μετά από ραντεβού με άνδρα τον οποίο είχε γνωρίσει στο Facebook! Ο άντρας αυτός φέρεται να την βίασε!

Συγκεκριμένα η Αναΐντ γνώρισε τον άνδρα σε ιστοσελίδα γνωριμιών, κάτι που κάνουν συχνά αγόρια και κορίτσια της ηλικίας της, αγνοώντας τον τεράστιο κίνδυνο που εγκυμονεί μια τέτοια συνήθεια. Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα η ίδια ισχυριζόταν ότι είναι 25 χρονών. Αφού άρχισαν να μιλάνε, του είπε ότι ήταν 17, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τον 40χρονο που είναι γνωστός μόνο ως «Krystian W.» να συνεχίσει να συνομιλεί με την νεαρή κοπέλα.

Λίγες μέρες μετά την γνωριμία τους, οι δυο τους συναντήθηκαν. Όπως αναφέρεται στη Βρετανική Mirror που δημοσιεύει τη τραγική αυτή ιστορία, μετά την τετ-α-τετ συνάντησή τους, η 14χρονη επέστρεψε σπίτι της δακρυσμένη και την επόμενη ημέρα εθεάθη σε σιδηροδρομικό σταθμό να κλαίει με λυγμούς. Η συνέχεια; Τραγική… Η μικρή πήδηξε μπροστά σε ένα τρένο, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή της!

Οι παρευρισκόμενοι στον σταθμό Γκτανσκ Ορούνια της Πολωνίας, είδαν τη νεαρή να παραμένει στο ίδιο σημείο και να κλαίει για περίπου δύο λεπτά και μετά να σηκώνεται, να βγάζει το μπουφάν της και να πηδάει μπροστά σε ένα τρένο που κατευθυνόταν προς τη Βιέννη.

Η μητέρα της, Τζοάνα, είπε ότι νόμιζε πως η αιτία για την αναστάτωση της κόρης της που προηγήθηκε της αυτοκτονίας της, ήταν ένας καυγάς με τον φίλο της. «Ρώτησα τι συνέβη, αλλά δεν μου είπε κάτι, απλά άρχισε να κλαίει και με αγκάλιασε. Ήθελα να της μιλήσω, αλλά ήθελε να βγει έξω. Είπε θα μου μιλούσε όταν επέστρεφε. Αλλά δεν επέστρεψε ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς μαθεύτηκε η ανάμειξη του 40χρονου στην υπόθεση;

Μετά τον χαμό της κόρης της, η Τζοάνα έψαξε στον λογαριασμό της κόρης της στο Facebook και βρήκε τα μηνύματα με τον Krystian, ενώ στην κηδεία άκουσε ότι η Αναΐντ βιάστηκε!

Στη συνέχεια, επικοινώνησε με άλλα κορίτσια με τα οποία ο εν λόγω άνδρας είχε έρθει σε επαφή. Μίλησε με 14 κοπέλες, εκ των οποίων 3 είπαν ότι είχε προσπαθήσει να τις βιάσει, ενώ οι υπόλοιπες έκαναν λόγο για προσπάθεια εκβιασμού.Όλες πάντως είπαν ότι είχε λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο, κάνοντάς τες να τον συναντήσουν με προσφορές για κλαμπ, ακριβά αυτοκίνητα και γιωτ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί δύο φορές για τον βιασμό δύο 16χρονων.

 

πηγη http://tilegrafima.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button