ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικό ΤΕΛΟΣ. Αυτός ήταν ο Νίκος Γκαντής. Βρέθηκε νεκρός σε καμπίνα πλοίου

Τραγικό ΤΕΛΟΣ. Αυτός ήταν ο Νίκος Γκαντής. Βρέθηκε νεκρός σε καμπίνα πλοίου

Τραγωδία για τον 53χρονο Πατρινό οδηγό φορτηγού, τον οποίον βρήκαν νεκρό στην καμπίνα του στο πλοίο για Ανκόνα .

Το πλοίο είχε καταπλεύσει στην Ανκόνα και το πλήρωμα άρχισε να τον αναζητά καθώς δεν βρισκόταν στο φορτηγό του για να αποβιβαστεί, εμποδίζοντας παράλληλα και άλλα φορτηγά.

Ανοίγοντας την καμπίνα του-στην οποία έμενε μόνος του λόγω των μέτρων ασφαλείας που τηρούνται αυτή την περίοδο εξ αιτίας το κορονοϊού- τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και θα πραγματοποιηθεί νεκροψία, οι πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο αναφέρουν πως πρόκεται για ανακοπή.

Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook..

Έφυγε ο καλός σύζυγος ο καλός πατέρας ο τίμιος ο χαμογελαστός ο πονοψυχος για τον συνανθρωπο.οι πύλες του ουρανού είναι ανοιχτές για σένα είμαι σίγουρος. Καλό ταξίδι φίλε μου καλέ Νίκο Γκαντή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και κουράγιο . Καλό παράδεισο συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button