ΔΙΑΦΟΡΑ

Κηδεία Κώστα Βουτσά. Σε λίγο ο τελευταίος “μονόλογος” του ηθοποιού

Κηδεία Κώστα Βουτσά. Σε λίγο ο τελευταίος “μονόλογος” του ηθοποιού

Και κάπως έτσι κλείνει και το τελευταίο κεφάλαιο. Η τελευταία σκηνή στην πολύκροτη, γεμάτη… συναρπαστική ζωή του Κώστα Βουτσά.

Σήμερα θα παιχτεί ο τελευταίος δικός του “μονόλογος”. Η τελευταία πράξη του δικού του έργου. Με σκηνές που έγραψε ο ίδιος. Έκανε την ζωή του ταινία… και τις ταινίες του κομμάτι της ζωής μας.

Στις 9 το πρωί η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα μεταφερθεί από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, όπου ετέθη καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε λαϊκό προσκύνημα, στον ιερό ναό της Μητρόπολης Αθηνών. Εκεί θα ψαλεί, στις 11, η νεκρώσιμη ακολουθία, παρουσία των μελών της οικογένειάς του και ανθρώπων από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Θα ταφεί στο πρώτο νεκροταφείο…

Καλό ταξίδι άρχοντα!

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button