ΔΙΑΦΟΡΑ

«Είναι αθώα, αυτός έδωσε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα»: Η ιατροδικαστής Δημακοπούλου «αθωώνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των «μυστήριων» θανάτων των 3 παιδιών της συνεχίζει να απασχολεί και τις δικαστικές αίθουσες αλλά και τη κοινή γνώμη ενώ η 34χρονη κατηγορούμενη υποστηρίζει μέσα απ’ τις φυλακές του Κορυδαλλού την αθωότητα της και τις τελευταίες ημέρες φέρεται να έχει στο “πλευρό της και έναν απρόσμενο σύμμαχο”.

Την ιατροδικαστή Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών σχετικά με τις απόψεις της και με τις δηλώσεις της «αθωώνει» την 34χρονη.

Η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου «αθωώνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η ιατροδικαστής μίλησε στον ΑΝΤ1, θέλοντας και να ξεκαθαρίσει την θέση της πως δεν είναι τεχνική σύμβουλος της κατηγορούμενης και δεν θα αμείβεται από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγγου η τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια. Αλλά καθώς από την αρχή της υπόθεσης και έχοντας δημόσιο βήμα είχε αναφερθεί στην υπόθεση πολλάκις και αισθάνεται υποχρεωμένη να τοποθετηθεί και πάλι δημόσια και να καταθέσει τις απόψεις της, μετά και την ανάγνωση της δικογραφίας με τις ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες

“Τα… αλλάζει” η ιατροδικαστής, Ουρανία Δημακοπούλου, στην υπόθεση θανάτου των 3 κοριτσιών.

Η κ. Δημακοπούλου σημείωσε πως αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και «με βάση όσα γράφουν η εταιρεία παραγωγής της, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις και άλλοι ιατροδικαστές στο εξωτερικό σχετικά με την κεταμίνη, η ποσότητα που έχει βρεθεί στο σώμα του παιδιού είναι σε απόλυτα θεραπευτική συγκέντρωση».

«Έχει δοθεί περίπου 20-30 λεπτά πριν εκπνεύσει το κορίτσι. Αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα ότι πριν την ανάνηψη, έχει γίνει προσπάθεια να διασωληνωθεί το παιδί, έχει γίνει μυοχαλάρωση και σε αυτό το στάδιο θεωρώ ότι έχει δοθεί η κεταμίνη από τους γιατρούς», είπε η ιατροδικαστής.

«H Tζωρτζίνα ήταν 20 κιλά και οι γονείς έκαναν τα πάντα για να ζήσει. Οι γιατροί της έδωσαν κεταμίνη»

Αν και ρωτήθηκε, δεν απάντησε ευθέως στο ερώτημα «γιατί οι γιατροί δεν παραδέχονται ότι έχουν χορηγήσει κεταμίνη;», η κ. Δημακοπούλου ανέφερε ότι «Επί 9 μήνες το παιδί δεν σιτίζεται από το στόμα καθόλου, είναι ένα παιδί σε καχεξία, οι γονείς οι ίδιοι είπαν στους γιατρούς: “κάντε γαστροστομία, βάλτε βηματοδότη ότι χρειαστεί για να μην πεθάνει το παιδί”».

«Έχει χάσει τα δύο αδέλφια του λίγο καιρό πριν, υπάρχει στο σπίτι η κρίση με τους τσακωμούς για τον χωρισμό των γονέων. Το παιδί κάνει κρίση ένα βράδυ και εισάγεται στο νοσοκομείο. Υπάρχουν ιατρικές ενδείξεις για λοίμωξη, οι γιατροί κάνουν λόγο για γαστρεντερίτιδα και όταν ετοιμάζονται να διώξουν το παιδί, κάνει ένα συγκοπτικό επεισόδιο και δεν ανανίπτει μέσα σε 15 λεπτά, οπότε αμέσως επέρχεται η τοξική εγκεφαλοπάθεια, χάνει οξυγόνο ο εγκέφαλος και επέρχονται τα προβλήματα που είχε», συμπλήρωσε η ιατροδικαστής, απαντώντας στο ερώτημα «γιατί όλα συμβαίνουν ενώ είναι μόνο του το κορίτσι με την μητέρα του;» και συμπλήρωσε ότι «έπαιρνε βαριά κατασταλτικά το παιδί».

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button