ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές ο σύντροφος της Κλαούντια Λάτα – «Έφυγα από την Ελλάδα, δεν έχω τίποτα»

Συγκλονίζει ο σύντροφος της Κλαούντια Λάτα που βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η Κλαούντια Λάτα βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Το φετινό Πάσχα είναι «μαύρο» τόσο για τους γονείς όσο και για τον σύντροφο της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η 21χρονη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή στα Τέμπη, εκείνη τη μαύρη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου για την Ελλάδα. Με την είδηση του θανάτου της, να προκαλεί ένα κύμα συγκίνησης, στα μέρη που κάποτε ζούσε και κέρδιζε φίλους με τη συμπεριφορά και τη φιλοσοφία της ζωής της. Οι γονεις και ο σύντροφός της, παραμένουν συντετριμμένοι.

Για το νεαρό που σχεδίαζε να περάσει το Πάσχα του 2023 με την αγαπημένη του Κλαούντια, το δυστύχημα στα Τέμπη διέκοψε απότομα τα κοινά τους όνειρα. Ο Βασίλης Νεθερίδης, ο σύντροφος της αδικοχαμένης κοπέλας που σκοτώθηκε στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων, δηλώνει συντετριμμένος.

«Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα απλά» λέει ο κ. Νεθερίδης, μιλώντας στον Alpha, διαλυμένος από το δυστύχημα που του στέρησε την Κλαούντια.

«Θα περάσω την Ανάσταση και το Πάσχα μόνος. Θα κλείσω και το κινητό σε λίγο και θα κάτσω εδώ σπίτι. Τι άλλο να κάνω αφού ούτως ή άλλως μου τα διέλυσαν όλα. Δεν έχω να γιορτάσω κάτι. Ούτε το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή γιορτάζει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι, όποτε θα της κάνω παρέα» συγκλονίζει ο σύντροφος της Κλαούντια.

«Ήθελε πώς και πώς και τα παιδιά και την πρόταση γάμου έστω για να την ακούσει και ας μην γινόταν μετά σε εκκλησία και τέτοια. Αλλά δεν την άκουσε…» λέει συγκινημένος.

«Έχω φύγει από την Ελλάδα για λίγο. Ήρθα εδώ να τα βρω με τον εαυτό μου αλλά δεν βοηθάει καθόλου. Θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερα αλλά δεν έχω φίλους εδώ να πω δυο κουβέντες και κλείνομαι μέσα μου. Σκέφτομαι υπερβολικά όσα έχουν γίνει και δεν κάνει καλό. Τις περισσότερες φορές είμαι στο κρεβάτι και απλά κλαίω» συγκινεί ο σύντροφος της Κλαούντια.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button