ΔΙΑΦΟΡΑ

Νύφη φέρεται “τρελά” την ημέρα του γάμου – Στη συνέχεια ο γιατρός κοιτάζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και βλέπει…

Ο γιατρός του Σακραμέντο, αντιμετώπισε μια πανικόβλητη νύφη την ημέρα του γάμου της. Η Κέλλυ ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο. Με νυφικό, κότσο και όλα.

Σε αυτή την αναπαράσταση, η μητέρα της Κέλλυ είπε στο γιατρό, ότι η κόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις. Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο, ή προηγουμένως απαρατήρητα θέματα συμπεριφοράς.

Όποια και αν ήταν, η ξέφρενη μητέρα της νύφης σκέφτηκε, ότι η Κέλλυ είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρο να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο. Αλλά ο γιατρός δε νομίζε ότι ήταν ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Απλά, όταν η Κέλλυ είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο γιατρός της ζήτησε να μείνει ακίνητη, ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. “Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν”, είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Κέλλυ δεν ήταν τρελή. Ο γιατρός τράβηξε από το κεφάλι της μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της. Μπλιάχ! Ελπίζουμε μόνο η κοπέλα να πρόλαβε το γάμο της!

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button