ΔΙΑΦΟΡΑ

Οδύνη στην κηδεία της 14χρονης Ευφροσύνης-Καλό ταξίδι μικρή μου

Οδύνη στην κηδεία της 14χρονης Ευφροσύνης-Καλό ταξίδι μικρή μου

Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια της 14χρονης κολυμβήτριας των Αργοναυτών που στις 11 Φεβρουαρίου 2020 είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με την πτώση της από τα Ενετικά Τείχη στο Κομμένο Μπεντένι.

Η τελευταία πράξη του δράματος αυτή την ώρα στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου με τις εικόνες να είναι σπαραχτικές.

Ο σύλλογος της ,Αργοναύτες,την αποχαιρετά με την εξής ανακοίνωση.

“Για ποιο ταξίδι ξεκίνησες να πας…. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε…Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι από το άκουσμα της είδησης του θανάτου, της λατρεμένης μας

Κριτσωτάκη Ευφροσύνης, αγαπημένης φίλης και αθλήτριας των Αργοναυτών.. που ξεκίνησε χθες το βράδυ, το ταξίδι της για τη Γειτονιά των Αγγέλων..!!

Όλοι εμείς που την αγαπήσαμε, θα την αποχαιρετήσουμε σήμερα στις 13:00 στο Νέο κοιμητήριο. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους γονείς της και στην αδερφή της. Καλό παράδεισο λατρεμένη μας  πριγκίπισσα¨.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button