ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηράκλειο: Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του ο τεχνικός τηλεόρασης

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε στο σπίτι του, στα Καμίνια Ηρακλείου, ένας 53χρονος, που είχε ειδοποιήσει τεχνικό για να φτιάξει την τηλεόρασή του

Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ένας άνδρας ηλικίας 53 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 53χρονος φέρεται να περίμενε έναν τεχνικό να επισκευάσει την τηλεόραση που είχε χαλάσει και είχε αφήσει την πόρτα του σπιτιού του, στα Καμίνια Ηρακλείου, μισάνοιχτη.

Ο τεχνικός μπήκε μέσα στο σπίτι και είδε τον 53χρονο πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού του. Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου μετέφεραν τον άτυχο άνδρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο άτυχος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας για τα οποία λάμβανε ειδική φαρμακευτική αγωγή. Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 53χρονο πρόκειται να διαπιστωθούν από τη νεκροψία/ νεκροτομή.

Πέθανε ξαφνικά ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημήτρης Σιαμάγκας

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Σερρών Δημήτρη Σιαμάγκα.

Ο Δημήτρης Σιαμάγκας έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών, προδομένος από την καρδιά του, αναφέρει το diktyotv.gr.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πασχάλης Στεφάνου, με ανάρτησή του: «Έφυγε σήμερα από κοντά μας εντελώς αναπάντεχα ο φίλος,συνάδελφος,συνοδοιπόρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σιαμάγκας Δημήτρης. Ότι και να γράψω για τον άνθρωπο Δημήτρη είναι λίγο. Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του Τασούλα και σε όλη την οικογένεια του!Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button