ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Μεσολόγγι: Βρέθηκαν γάντια στο σημείο – Κάμερα «έπιασε» τον 50χρονο σε χωράφι μετά την εξαφάνιση του 31χρονου

Μεσολόγγι: Κάμερα «έπιασε» τον 50χρονο κρεοπώλη να μπαίνει σε χωράφι μετά την εξαφάνιση – Βρέθηκαν γάντια στην περιοχή

Οι έρευνες των Αρχών έχουν πλέον επεκταθεί στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην ορεινή Ναυπακτία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο νεαρός άντρας αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου και τα αγαπημένα του πρόσωπα να αγωνιούν, ενώ όσο περνούν τα 24ωρα ενισχύεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή, που άφησε το τελευταίο του στίγμα ο 30χρονος, και επικεντρώνονται στις κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου που φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο, καθώς εκείνο το βράδυ τον μετέφερε από το σπίτι του στα ΤΕΙ Μεσολογγίου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με το messolonghivoice.gr, από κάμερα της Ιόνιας Οδού εντοπίστηκε υλικό, στο οποίο φαίνεται ο 50χρονος να μπαίνει σε χωράφι λίγο μετά την εξαφάνιση του άνδρα.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει προκύψει ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης είχαν μία συνομιλία 12 δευτερολέπτων

Παράλληλα, έχει εντοπιστεί και ένα ζευγάρι γάντια, τα οποία βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τόσο το κινητό του κρεοπώλη, όσο και το αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην ορεινή Ναυπακτία. Η μητέρα του αγνοούμενου από νωρίς σήμερα το πρωί βρίσκονταν στην περιοχή που αναζητούνται τα ίχνη του γιου της και αυτήν την ώρα περιγράφει στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Οι αντιφάσεις και τα δεδομένα από τις κάμερες ασφαλείας

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις σχετικά με τα σημεία που κινήθηκε. Οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και εκεί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που είχε πει στην κατάθεσή του.

Όπως αποκάλυψε στο MEGΑ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, διαψεύδεται ο ισχυρισμός του 50χρονου ότι αφού άφησε τον 30χρονο φίλο του στη συνέχεια έκανε αναστροφή και γύρισε στον οικισμό του Αγίου Θωμά. Συγκεκριμένα, υπάρχουν καταγραφές από κάμερες ασφαλείας μέσα από την πόλη του Μεσολογγίου που δείχνουν το όχημα του κρεοπώλη.

Οι αντιφάσεις στην κατάθεσή του

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 30χρονο  ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και πως απλώς τον μετέφερε σε μία ερημική περιοχή και στη συνέχεια θα τον παραλάμβανε από εκεί κάποιος άλλος φίλος του. Στην κατάθεσή του ο 50χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις ενώ προκύπτουν διαρκώς νέα ερωτήματα

  • Η περιοχή που άφησε τον Μπάμπη ο 50χρονος -όπως ισχυρίζεται- απέχει μόλις 5 λεπτά από το σπίτι του νεαρού. Γιατί τον μετέφερε ο ίδιος εκεί και δεν πήγε να τον παραλάβει από το σπίτι ο φίλος του που υποτίθεται θα έβγαιναν μαζί;
  • Ο Μπάμπης είχε πει στον κολλητό του ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον 50χρονο ενώ ο 50χρονος αναφέρει ότι απλά τον μετέφερε σε μία τοποθεσία και στη συνέχεια έφυγε.
  • Η αστυνομία εντόπισε τον φίλο του Μπάμπη ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει και φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι εκείνη την ημέρα δεν είχαν κάποιο ραντεβού.
  • Γιατί αφού υποτίθεται ότι θα πήγαινε για κυνήγι ο 30χρονος φορούσε καλά ρούχα και γιατί δεν είχε μαζί του το όπλο του;
  • Γιατί ο κρεοπώλης έχει σβήσει κλήσεις και μηνύματα από το κινητό του;

Τι έδειξε η αρση τηλεφωνικού απορρήτου

Το κινητό του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί, ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει προκύψει ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης είχαν μία συνομιλία 12 δευτερολέπτων, πριν ο 50χρονος παραλάβει τον αγνοούμενο για να τον μεταφέρει στο σημείο συνάντησης με τον φίλο του που υποτίθεται θα πήγαιναν για κυνήγι.

Επίσης, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φάνηκε ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό στο σπίτι του. Τώρα, ο αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προσπαθούν μέσω ενός δεύτερου κινητού, που είχε ο 30χρονος κυνηγός και βρέθηκε στο σπίτι του, να σπάσουν τους κωδικούς από το κινητό που είχε μαζί του για να βρουν τη διαδρομή που ακολούθησε εκείνο το βράδυ.

Σημειώνεται ότι και το όχημα του κρεοπώλη έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με τις Αρχές να αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο θα βοηθούσε στην διαλεύκανση της υπόθεσης, όπως αποτυπώματα, DNA και κηλίδες αίματος.

Το διαβάσαμε εδώ in.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button