ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο ηθοποιός

Ο γνωστός ηθοποιός Mike Mitchell, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του στο ΤΜΖ, ο ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε μία βάρκα στην Τουρκία από ανακοπή καρδιάς.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας:

“Είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Ο τόσο αιφνίδιος θάνατος ενός διεθνούς σταρ που διαχειριζόμασταν, ενός έντιμου ανθρώπου, πραγματικού ηθοποιού, αληθινού φίλου, μας βυθίζει στη θλίψη. Θα είναι πάντα τιμή μου που υπήρξα manager σου.

Εύχομαι κουράγιο στη γυναίκα σου, την αγαπημένη Denise Mitchell και στα παιδιά σου. Είναι ανεκτίμητο το ότι σε γνώρισα. Καλό Παράδεισο”.

Ο Mike είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως bodybuilder και είχε κερδίσει και τον τίτλο Mr Universe.

Μεταξύ των επιτυχιών που είχε συμμετάσχει είναι και “Ο Μονομάχος” αλλά και το “Braveheart”.

Τζάκι Μέισον: Πέθανε ο ηθοποιός που έδωσε φωνή σε χαρακτήρα των Simpsons

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο κωμικός Τζάκι Μέισον σε ηλικία 93 ετών. Ήταν γνωστός για τα one man σόου του, ενώ είχε δώσει φωνή και σε χαρακτήρα του Simpsons.

Ο Μέισον ήταν ήταν η φωνή του Rabbi Krustofsky στο Simpsons. Μάλιστα, για τον ρόλο αυτό είχε κερδίσει βραβείο Emmy.

Ο 93χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Μανχάταν, όπως επιβεβαιώνει κοντινό του πρόσωπο στους New York Times. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μέισον νοσηλευόταν για πάνω από δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, ο κωμικός ήταν ιδιαίτερα γνωστός για το one man σόου του «The World According to Me!» και βρίσκεται στην 63η θέση της λίστας με τους 100 μεγαλύτερους stand up κωμικούς του Comedy Central.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button