ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Εκεί βρήκαν το άψυχo κoρμί της 27 Αναστάζιας γυμνό στην Κω

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή. Ανάστατη η Κως από την τραγική είδηση. Όλα δείχνουν έγκλημα και στυγερή δολοφονία της άτυχης κοπέλας…

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και οι εικόνες που περιγράφουν στο newsit.gr, εθελοντές που παίρνουν μέρος στις έρευνες είναι ανατριχιαστικές. Παραπέμπουν σε έγκλημα και μια στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Η σορός της ήταν χωρίς ρούχα, το σώμα της έφερε τραύματα και το μισό από αυτό ήταν μέσα σε σακούλα, κάτω από ένα θάμνο στην περιοχή Αλυκές. Εκεί όπου έχουν σπεύσει αξιωματικοί της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να «δέσουν» την υπόθεση που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr, βλέπουμε την περιοχή που εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Πολωνή. Στο βάθος διακρίνεται ο θάμνος κάτω από τον οποίο βρέθηκε η σορός της κοπέλας. Όπως μετέδωσε το Mega στο σημείο βρέθηκε και ένα λευκό σεντόνι. Θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν προέρχεται από το ισόγειο που έμενε ο 32χρονος Μπαγκαντεσιανός που κρατείται ως ύποπτος για την αρπαγή της κοπέλας.

Η 27χρονη Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα από εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους αστυνομικούς και η περιοχή που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες αποκλείστηκε. Αστυνομικές πηγές εκφράζουν τη βεβαιότητα πως βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα.

Το πτώμα εντοπίστηκε περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού και 500 μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο. Στην Κω έχουν φθάσει και άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., και θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία.

 

Εκτός από τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει και οι 5 φίλοι του, που ήταν μαζί του, όταν συνάντησε την Αναστάζια σε μίνι μάρκετ, λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της. Θέλουν να διαπιστώσουν τι ρόλο έπαιξαν στα δραματικά γεγονότα. Ο ένας από αυτούς ήταν συγκάτοικός του. Ο 32χρονος επιμένει πως ούτε εκείνος ούτε οι φίλοι του εμπλέκονται στην εξαφάνιση και στον θάνατο της κοπέλας.

Πηγές από την Πολιτική Προστασία ανέφεραν, πως τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει έλεγχος στην περιοχή που το απόγευμα βρέθηκε η σορός της 27χρονης και δεν είχε βρεθεί το παραμικρό. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο κάποιος ή κάποιοι να μετέφεραν το πτώμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα απολογείται στην ανακρίτρια Κω ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr από τον εντοπισμό της

27 χρονη Αναστάζια: Που βρήκαν το άψυχο κορμί της

Τραγικό τέλος για την 27χρονη Αναστάζια που αναζητούνταν εδώ και ημέρες στην Κω, καθώς σήμερα Κυριακή, 18 Ιουνίου, εντοπίστηκε νεκρή λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Η σορός της νεαρής από την Πολωνία βρέθηκε στις Αλυκές, πολύ κοντά στο Μαρμάτι που βρισκόταν το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, ο οποίος έχει συλληφθεί με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει σακούλα σε υδρόβιο σημείο, σχεδόν μέσα στο νερό. Παράλληλα αναφέρεται ότι η 27χρονη εντοπίστηκε γuμνή, χωρίς τα ρούχα της.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνει το επικρατέστερο σενάριο που εξέταζαν οι Αρχές για την υπόθεση, δηλαδή αυτό της δολοφονίας.

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button