ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Τραγωδία της Χριστίνας – Ένας άγγελος που «έφυγε» νωρίς

Η όμορφη Χριστίνα έχασε την μάχη με τον καρκίνο δυστυχώς

Η άτυχη 29χρονη ήταν αντιμέτωπη με σπάνιο λέμφωμα και παρά τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Όσοι τη γνώριζαν την αδικοχαμένη Χριστίνα μιλούν για μια καλοσυνάτη ψυχή, μια νεαρή γεμάτη όνειρα που πάντα φορούσε το χαμόγελο στα χείλη, ενώ πάλεψε γενναία μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Χριστίνα ήταν οπαδός της ΑΕΚ και στο παιχνίδι με τη Δόξα, οι φίλοι της ομάδας της Λάρνακας, πριν την έναρξη του αγώνα, παρέδωσαν λουλούδια στον πατέρα της Χριστινάς και φώναξαν «Χριστίνα ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ». Εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας της 30χρονης ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του.

Καλό παράδεισο να έχει..

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button