ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Βόλος υποδέχεται τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών

Ο Βόλος υποδέχεται τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών

Ενόψει της ιεράς Πανηγύρεως της Αναλήψεως του Κυρίου, ο ομώνυμος περικαλλής Ιερός Ναός του Βόλου θα υποδεχθεί ένα ακόμα τιμαλφές κειμήλιο της Ορθοδοξίας, προερχόμενο από την Αγία Γη των Ιεροσολύμων.

Πρόκειται για την Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών, η οποία θα αφιχθεί στον Ναό την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 6.30μ.μ. και θα την υποδεχθεί επισήμως ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού.

Ρεπορτάζ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019. Κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής της, θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας του Όρους των Ελαιών. Κατά την διάρκεια του προσκυνήματος, ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7π.μ. έως τις 10μ.μ.

πηγη ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button