ΔΙΑΦΟΡΑ

Επίδομα Αvάσα: Eγκρiθηκε η Πληpωμή! Τα Χpήματα Στoυς Λoγαριασμoύς Aύριο Παpασκευή

Επίδομα Αvάσα: Eγκρiθηκε η Πληpωμή! Τα Χpήματα Στoυς Λoγαριασμoύς Aύριο Παpασκευή

Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους;

Επίδομα ανάσα- Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού, η πίστωση των ποσών στους λογαριασμούς των δικαιούχων, θα γίνει την Παρασκευή, 21 Αυγούστου. Συνολικά το κονδύλι που εκταμιεύεται είναι της…

Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους;

Σε περισσότερους από 56.458 δικαιούχους θα καταβληθεί το επίδομα.

Συνολικά το κονδύλι που εκταμιεύεται είναι της τάξης των 23,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού, η πίστωση των ποσών στους λογαριασμούς των δικαιούχων, θα γίνει την Παρασκευή, 21 Αυγούστου.

Σε περισσότερους από 56.458 δικαιούχους θα καταβληθεί το επίδομα

των 534 ευρώ, τόσο για τον Ιούνιο όσο και τον Ιούλιο, με την πληρωμή να γίνεται την Παρασκευή (21/8).

Πιο συγκεκριμένα, εξοφλούνται για Ιούνιο και Ιούλιο 46.629 εποχικοί εργαζόμενοι που φέτος δεν επαναπροσλήφθηκαν και υπέβαλλαν μονομερή υπεύθυνη δήλωση καθώς το ξενοδοχείο ή το τουριστικό λεωφορείο που εργάζονταν πέρσι δεν επαναλειτούργησε.

Επίσης, θα εξοφληθούν 8.463 εργαζόμενοι που τέθηκαν σε αναστολή από τους εργοδότες τους τον Ιούνιο, όπως επίσης και 1.366 εργαζόμενοι που εντάχθηκαν στον μηχανισμό «Συν – Εργασία» για το 15ήμερο 15 Ιουνίου έως

30 Ιουνίου και περιμένουν την οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας από το κράτος, ενώ οριστικό είναι και το πότε θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα, με αναλυτικές ημερομηνίες που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Εφόσον η αναστολή διήρκεσε 30 ημέρες εντός Ιουλίου ή Ιουνίου, τότε ο εργαζόμενος

θα λάβει το πλήρες ποσό των 534 ευρώ. Διαφορετικά θα λάβει την αναλογία, δηλαδή 17,8 ευρώ ανά ημέρα αναστολής.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, η πίστωση των ποσών θα γίνει την Παρασκευή, 21 Αυγούστου. Συνολικά το κονδύλι που εκταμιεύεται είναι της τάξης των 23,8 εκατομμυρίων ευρώ, και αφορά σε:

Μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς

και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού μηνός Ιουνίου και Ιουλίου, ύψους 21.861.810 ευρώ, στους δικαιούχους το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 46.629.

Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων κατά το μήνα Ιούνιο, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 1.750.434 ευρώ, στους δικαιούχους το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 8.463…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button