ΔΙΑΦΟΡΑ

Το νέο ανακοινωθέν για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του – Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

Διασωληνωμένος ο 82χρονος δημοσιογράφος, όπως και η 80χρονη σύζυγός του.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του, που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους τα ξημερώματα της Κυριακής, έδωσε στη δημοσιότητα το «Γ. Γεννηματάς».

Σε αυτό, αναφέρεται πως έχει διασωληνωθεί και ο 82χρονος δημοσιογράφος, ενώ η 80χρονη σύζυγός του υπεβλήθη σε εσχαροτομές στο αριστερό της χέρι.

Αναλυτικά, αναφέρεται:

1. Γνωρίζεται ότι 18/02/2024 (05:00 hrs) διακομίσθηκαν μέσω Σ/ΕΚΑΒ , στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», μετά από απεγκλωβισμό από οικιακή πυρκαγιά (επί της οδού Αναyνωστοπούλου στο Κολωνάκι) οι ασθενείς:

α.- Ο αθλητικογράφος και πρώην Βουλευτής, Μανώλης Μαυρομμάτης, (82) ετών, με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, Συνολικής Εγκαυματικής Επιφάνειας 18% της Ολικής Επιφάνειας Σώματος.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

β.- Η Ειρήνη Μαυρομμάτη 80 ετών (σύζυγος), με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, Συνολικής Εγκαυματικής
Επιφάνειας (40%) της Ολικής Επιφάνειας Σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος.

Η ασθενής διασωληνώθηκε λόγω επαπειλούμενου αεραγωγού και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο.

2. Οι ασθενείς νοσηλεύονται στην Μονάδα Εγκαυμάτων, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και η κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, για τις επόμενες (48) ώρες.

To διαβάσαμε εδώ protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button