ΔΙΑΦΟΡΑ

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος πατέρας δυο παιδιών που κατηγορείται για βιασμό 5χρονου

Ο 31χρονος, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες είναι πατέρας δυο ανήλικων τέκνων και έχει καταδικαστεί άλλες δυο φορές για το ίδιο αδίκημα

Στη δημοσιότητα δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 31χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο νεότερο των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μια 25χρονη μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, κατήγγειλε τον 31χρονο στις αστυνομικές αρχές, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, για τέλεση γενετήσιων πράξεων εις βάρος του ανήλικου γιού της.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στις αρχές Μαρτίου ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, όπου αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του. Να σημειωθεί ότι ο 5χρονος εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο.

Ο 31χρονος, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες είναι πατέρας δυο ανήλικων τέκνων και έχει καταδικαστεί άλλες δυο φορές για το ίδιο αδίκημα.

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Δέσποινας, γεν. 22.10.1991.

καλαματα1

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

καλαματα2

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

καλαματα3

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 9.9.2022, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button