ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook o πατήρ Χαράλαμπος Λίβυος δίνει τη δική του απάντηση για το θέμα του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα

π. Χαρ. Λίβυος για θάνατο Χατζησάββα: Αντί να πούμε  «Θεός συχώρεσ' τον…» συλούμε ως τυμβωρύχοι επί το πτώμα του-Εγώ δεν σκατοψυχώ

 

Mέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook o πατήρ Χαράλαμπος Λίβυος δίνει τη δική του απάντηση για το θέμα του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα και όσα επακολούθησαν. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Πέθανε ένας άνθρωπος. Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης ο Μηνάς Χατζησάββας και αντί να πούμε ένα « Θεός συχώρεσ’ τον…» συλούμε ως τυμβωρύχοι επί το πτώμα του με έναν τρόπο ανίερο και σκοταδιστικά εμετικό. Εγώ θα μιλήσω μονάχα ως Χριστιανός και θα πω το εξής, ότι για εμάς του Χριστιανούς, ο άνθρωπος είναι μοναδικός και ιερός ανεξάρτητα των επιλογών του. Τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όχι γιατί είναι καλός, ούτε γιατί είναι ηθικός, τέλειος και άψογος, πολλώ δε μάλλον χρηστικός ενός συστήματος, άλλα γιατί είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Εκεί βάζουμε μια τεράστια τελεία. Είναι άνθρωπος άρα εικόνα Θεού. Σαφώς και διαφωνώ με την αθεΐα του ή με την αποτέφρωση, αλλά διαφωνώ δεν συλώ.Τα υπόλοιπα ανήκουν στον Θεό και είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι δυο θα τα βρούνε μεταξύ τους” και στη συνέχεια απαντώντας σε σχόλιο αναφέρει: “Αδέλφια μου, εγώ μιλησα για τον σεβασμό στο Ανθρωπο!!! Δε κρίνω τις επιλογές του. Σαφώς και διαφωνώ με την αθεια του, με την αποτέφρωση, αλλα διαφωνώ, δεν συλώ, δεν σοδομίζω, δεν σκατοψυχώ… Απλά είναι τα πράγματα. Σεβόμαστε απεριόριστα τον Ανθρωπο ακομη κι οταν διαφωνούμε. Αλλα τον σεβόμαστε ως ιερόν!!!!!”

πηγη ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button