ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκινητικό. Η 23χρονη Νίκη δίνει ζωή με τον θάνατο της

Συγκινητικό. Η 23χρονη Νίκη δίνει ζωή με τον θάνατο της

Τη δύσκολη κι αξιέπαινη απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της 23χρονης Νίκης Καραβιώτη  που κατέληξε στο τροχαίο στην οδό Κανελλοπούλου πήραν οι δικοί της άνθρωποι.

Η 23χρονη βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική για 17 ημέρες και τις τελευταίες ωρες ανακηρύχθηκε απο τους γιατρούς κλινικά νεκρή. Ετσι οι οικείοι της πήραν την απόφαση τα όργανα της να αποτελέσουν ένα δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας.

Η 23χρονη επέβαινε σε δίκυκλο που οδηγούσε νεαρός στις 30 ιανουαρίου 2020 όταν αυτο συγκρούστηκε με ΙΧ στην διασταύρωση των οδών Κανελλοπούλου και Αυστραλίας. Έδωσε μάχη για την ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button