ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Να Γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να Αφήνετε Αγνώστους να Φιλάνε τα Παιδιά σας

Η μικρή κόρη της Claire Henderson, Brooke, χρειάστηκε να νοσηλευτεί 5 μέρες στο νοσοκομείο με φουσκάλες που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει βλάβες τόσο στο συκώτι όσο και στον εγκέφαλό της.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, η Henderson έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook προκειμένου να προειδοποιήσει και τις υπόλοιπες μητέρες για την επικίνδυνη αυτή συνήθεια.

Daily Mail

Πριν από τους 3 μήνες, ένα μωράκι ΔΕΝ μπορεί να καταπολεμήσει την έρπη! Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο συκώτι ή τον εγκέφαλό του και εν τέλει να καταλήξει σε θάνατο!

σσ

σσ

Ευτυχώς για την Claire, πρόσεξε τα συμπτώματα νωρίς και μετέφερε αμέσως την κόρη της στα επείγοντα.

Ήταν πολύ τυχερή γιατί όλες οι εξετάσεις που της κάναμε βγήκαν αρνητικές. Μην αφήσετε ΠΟΤΕ κανέναν να φιλήσει το νεογέννητοπαιδί σας κοντά στο στόμα, ακόμη κι αν οι ίδιοι δεν μοιάζει να έχουν κάποια πληγή.

Πάνω από το 85% του πληθυσμού έχει τον ιό της έρπης – μικρές φουσκάλες που εμφανίζονται στην περιοχή γύρω από το στόμα, ενώ συνήθως εξαφανίζονται χωρίς θεραπεία μετά από 7-10 μέρες.

 πηγη fanpage.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button